vineri, 17 iunie 2011

O clipa

Stii momentele alea in care doar inchizi ochii si o senzatie de pace si linistea se instaleaza cuminte la tine in suflet?In clipa in care pleoapele se odihnesc peste irisi si o intreaga lume se dezvaluie in spatele retinei.O lume fabuloasa,colorata sau alb-negru,o lume doar a ta in care imaginatia isi joaca rolul pe scena.In vis poti sa zbori, poti sa mergi unde vrei tu. Sa zambesti ,sa plangi in voie,sa alergi pe campuri,sa faci baloane de sapun,sa iubesti in voie pe oricine,oricand,oricum.Sa fii tu .
Visul este reprezentarea care schiteaza unele scene ale subconstientului,ce am vrea noi sa se intample in viitor,sau poate un deja vu ,care se face simtit si te invaluie cu mireasma sa.Cand visezi esti fericit,e dovedit.
Ti se intampla sa ramai cu privirile uitate pe un perete sau pe fereastra, cu gandurile neincheiate,imprastiate, eventual cu un zambet visator pe fata,cu o lacrima sarata, al carui motiv numai tu il stii? De multe ori, visam la oamenii care ne sunt dragi, mai ales daca nu ne sunt alaturi,si daca ne sunt departe,departe :-< 
Pentru mine o clipa inseamna o eternitate. Cat de frumos este sa stam in pat, sa ne imaginam. Sa privim in oglinda si sa visam,sa privim undeva,nu se stie unde. Da, probabil in acel moment este frumos, insa aceasta visare cu ochii deschisi are la baza dezamagirea si de multe ori,depresia. De cate ori am fost fericiti, si am cazut pe ganduri? Mai niciodata! Dar de cate ori venim acasa, suparati ca nu am reusit ce ne-am propus, ne punem in pat si visam? De cele mai multe ori!Visam ca ziua de azi sa fi fost intr-un anume fel,practic iti pui in aplicare planuri mintale,pe care vrei sa le dai vant,dar putin probabil. Visul este ruptura de realitate, intr-o lume pe care ne-o creem asa cum ne-am dori noi.
"Motivatia este calea succesului, succesul este calea pentru o reverie rara, sau deasa si frumoasa. Reveria este calea catre placut, frumos, catre alta lume, sau poate este doar o cale inchisa."


Tu .. visezi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu