duminică, 31 iulie 2011

Se termina

Incordati de timpul care se scurge ca o clepsidra parca fugarita, incepem sa resimtim agitatia lipsita de cateva saptamani bune, agitatia si febra orasului. Da da! Vacanta e cam pe sfarsite ,relativ ,chiar daca mai este o luna,sa fim sinceri.. ne-am mai dori inca pe atat! :o3 Darr , nu se mai poate din pacate..Las' , la anu' :> :)) 
Si iata ca revin toti scandalagii cartierului acei " Pitbull'i" tatuati , cu punga de iarba in mana ,vin sa faca showuri' , sa "sparga strazile". Se intorc din vacanta aproape toti , foarte euforici , cu ganduri pasnice [sau cel putin asa ar trebui :))) ] , limpezi la minte :> , cu forte proaspete pentru un nou inceput de munca,scoala ,job . 
Motivul acestei postari? ...
O sa imi fie dor de vacanta!  Vara asta e cea mai tare <3
Toata ziua strand, melodii una si una :x , RADAUTII:x:x:x:x:x:x:x:x:x , baieti ,fete:> , shoppinguit' :)))) , citit 8-> .
Sa fim siinceriii...tuu care citesti acum :o3 , spune ca nu ti-ar place sa lenevesti in pat pana la orele amiezii si sa fii trezit doar de prietenii care au gand doar la distractiiee :o3
Sauu in postura de baiat :> Sa claxonezi o "puicuta" pe strada,ori un "pis pis piss singurica?" ca doar na , rochite scurte,bronz una alta.. Stat in cluburi pana tarziu neretinut decat de un telefon grav al mamei pe motiv ca "maine trebuie sa te duci sa te inscrii la liceu/facultate"
sii te conformezi n-ai ce face :-s :))) Parintii astia..stiuu. greu,uff.
Iata ca dupa :-? saptamani de pauza:> am revenit intre ale scrisului :o3 Poate nu la fel ca data trecuta,probabil inca tulburata de briza asta a verii,dar din septembrie,ne revenim categoric :))) 
.Pace man! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu