vineri, 17 iunie 2011

Far far AWAY!





Te debusolezi.Vrei sa pleci.Unde? Undeva departe.Locul inchipuirilor tale.Un loc racoros,cu o plaja daca se poate,nuci de cocos,ce sa mai ,ceva exotic si relaxant.Vrei sa lenevesti toata ziua pe un sezlong iar razele soarelui calde sa te mangaie provocandu-ti un bronz grozav.
Da da da da! A venit vara! A venit caldura si toti sunt numai un zambet ! :) Pai ai si de ce nu? :> Tu ,ca baiat..uite-te in jur,cate minunatii vezi X_X Nu ca nu ti-ar place :))
Dar tuu :> ? Ca fata.. cam greu! A inceput perioada in care trebuie sa acorzi o atentie mai mare felului cum arati pana la urma :> e caldura,iti etalezi formele si noile tinute luate musai din Mall ca asa se cere in ziua de azi :| ... 
Si incepe vacanta! ... Vacanta de 3 luni! Vacanta MARE!
Cuvinte mari pentru cat de scurta e si ..cat de mult ai vrea sa dureze!
Te trezesti in septembrie,febra cumparaturilor pe cap,rechizite,uniforma.Alt capitol.

Insa,pana atunci,i-ati ochelarii de soare,baga castile si let's go pe taramurile verii!
Iti doresti atat de mult sa se termine examenele,sesiunile,alergi in stanga si in dreapta cu un proiect,un dosar,ceva cu dovada ca meriti o marire de nota,sau meriti sa treci..
Ce ti-ai dori? Clar! Sa te eliberezi ,sa pleci,sa uiti de tot si de toate.Cateva zile..asa,un repaus.Un mic concediu fara promisiuni,criticile celor din jur,rautatile etc.
Cand esti singur,parca e mai bine..[in unele momente].
Si-ai plecat! Ti-ai luat zborul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu