duminică, 29 mai 2011

Dezordonat

Lasa-ti sufletul sa faca ce vrea,orice alegere ii apartine subit insa,avem o singura viata,uneori prea scurta.Dincolo de "piedicile" inutile si de toate intorsaturile ,de toate cararile stramtate,trebuie sa ne bucuram de orice lucru marunt din viata noastra.Spun asta pentru ca,uneori ajung la concluzia dezastroasa ,oamenii uita sa iti traiasca clipa,momentele fericite asa cum sunt ele,delicioase.
Ca urmare,daca crezi ca sfarsitul a ceva te poate face fericit,te inseli amarnic,afla ca uneori poate fi dezamagitor.
Invata din nou sa iti traiesti viata.Chiar daca,in orice an,luna,saptamana,zi,minut,clipa apare cate un obstacol,aici ma refer la orice,trebuie doar sa pleci capul,cu aprobare,si treci mai departe,il traversezi,ca pe un pod.Desi uneori credem ca este imposibil,nu este,nimic nu e imposibil .. nimic din lumea aceasta,la orice se gaseste o rezolvare,orice maruntis,care doare insa enorm.
De mult imi spuneam ca pot sa trec peste orice ,fara vreo problema spirituala ..
Dar se pare ca m-am inselat,mie tot mai greu sa ma ridic atunci cand imi sunt puse piedici,mie aproape imposibil sa traiesc in acest mediu contaminat de atata rautate dar .. macar stiu ca nu ma contaminez,ei ma ajuta,si cu ocazia asta le multumesc.Inclusiv ei .E delicioasa.Si cam incapatanata sii :-w ..e perfecta! >:d<<
Mi-am propus sa acord mai multa atentie fericirii decat tristetii pentru ca ,e o aura,e esentiala sufletului si trupului.
Desi e greu ca in fiecare secunda sa apari cu un zambet larg pana la urechi,ar parea ca ai o problema :o :)) ,dar faci totul cu masura,cat consideri.
Daca e sa razi 24/24,esti liber.
Fericirea e formula vietii . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu